HISTÒRIA

Vem obrir la nostra botiga al carrer Martínez de la Rosa 30, a tocar de la plaça de la Vila de Gràcia al setembre del 2015.

Som una petita empresa dedicada a jardineria en qualsevol àmbit com pisos, jardins, terrats o balcons. Fem manteniments, assessorament i creació de jardins. La nostra especialitat són els horts urbans.

Creiem que tots podem decorar i disfrutar cuidant les nostres jardineres ja sigui de forma ornamental o obtenint-ne fruits de temporada com ara enciams, cols, bledes, faves, albergínies, tomàquets, cebes, patates, carbassons, carbasses, pebrots i un llarg etcètera. Es una manera de gaudir de la natura que, a l’hora, ens ajudarà a tenir un pis, balcó o terrat més bonics i acollidors. Les jardineres també ens ajuden a endreçar i aprofitar millor els espais.

El nostre local té una botiga, una oficina, una sala de reunions, un taller de fusta, un taller de ferro i un magatzem. Al darrere, hi tenim un pati interior on fem planter i guardem plantes ja siguin ornamentals o preferentment, d’horta.

Darrere aquest projecte hi ha el Julio de la Camara i Delas que és enginyer agrònom i enòleg amb llarga trajectoria en vitivinicultura a l’Empordà tot i que compta amb amics de professió que hi col·laboren amb les tasques més tècniques.

 Procurem fer els preus més ajustats possible ja que el que volem és treballar i tenir rotació de producte.

Sempre sereu benvinguts al Temps és Hort.

PROJECTES

alguns dels projectes que hem fet pels nostres clients